• Családi házat szeretne?


  Nálunk megtalálhatja álmai otthonát! Segítünk az Önnek leginkább megfelelő ingatlan megkeresésében. Ha kicsiből nagyobba költözne, ha összeköltözne, ha kertre vágyik, ha nagyobból kisebbe menne, nézze meg kínálatunkat!

 • Új építésű lakások


  Irodánk számos építtetővel áll kapcsolatban, kínáljuk ingatlanjaikat. Referenciákkal rendelkezünk, be tudjuk mutatni régebben elkészült ingatlanjaikat. Ön elképzeli, az építtető megvalósítja. Keressen, ha új építésű ingatlanra vágyik!

 • Szántó vagy legelő?


  Ha egy jó befektetésre gondolt, földben gondolkozzon. A Magyar földnek értéke van! Irodánk számos eladó szántóval, erdővel, legelővel, ipari területtel rendelkezik. Érdemes megtekinteni kínálatunkat!

 • Városi életre vágyik?


  Dunakeszi, ma már szinte Budapest külső kerületének számít. Találja meg otthonát ebben a kisvárosban, ahol családi házak és lakások között válogathat.

 • Kiadó lakások, házak


  Vidéki vagy budapesti albérletet keres? Kivenne egy szobát, netán egy egész lakást vagy házat? Albérlet kínálatunkban szabadon válogathat a kiadó lakások, családi házak vagy szobák között. A mai világban egyre népszerűbb albérletbe költözni. Irodánk segít Önnek megtalálni a megfelelő ingatlant. Akár kiadni, akár bérelni szeretne, bízza ránk!