HOTLINE: 06-27-391-398
Irodánk hétfőtől - péntekig telefonos egyeztetés alapján várja ügyfeleit emailcím: dunakeszi@worldhouse.hu
 
   
Inkább ingatlant vegyünk, vége az aranymániának!

2013-09-20 11:54:18

Vége az aranymániának, inkább ingatlant vegyünk!

A befektetési világban (is) vannak nagy mániák, amelyeket jellemzően hosszú időn át tartó kiábrándulás követ.

Jellemző, hogy vannak olyan termékek, amelyek pár hónapra-évre nagyon fontossá válnak, a befektetők fókuszának középpontjába kerülnek, ilyenkor úgy tűnik, hogy a határ a csillagos ég. Azután jön a kiábrándulás. Magyarországon például néhány éves időtávon az ingatlan jobban "hozhat" majd, mint az aranybefektetés, és a jó minőségű, osztalékfizető európai részvények is jobban fognak jellemzően teljesíteni, mint az olaj, a réz vagy a palládium.

Miközben a szélesebb lakosság gyakran még évekig próbálja "olcsón" megvenni az előző mánia termékeit, a profik már meglátják a változást, megértik, hogy új idők jönnek, amelyekben új eszközök fognak jól teljesíteni.

Miért érdekes ez most? Azért, mert az elmúlt bő 10 évet, elsősorban 2008-ig, az árupiaci mánia jellemezte.

Az olaj, réz, gabona stb. mind szárnyalt. Ezzel párhuzamosan jól teljesítettek mindazon országok is, akik mindezeket megtermelték, hatalmas boomot éltek át, a lakosság iszonyú gyorsan meggazdagodott a befektetési szakértő szerint.

Az árupiaci az előző mánia, és valószínűleg nem ebben kell keresni a következő évek nagy trendjét, jó befektetési lehetőségét. Jó eséllyel nem lesznek reálértelemben magasabb árak a következő években, mint most.
 ...
 

Hozzászólások [0 db] Még nincs Hozzászólás!


Szólj hozzá Te is!

Név:


Email cím:

Vizuális kód
Írd be a kódot!
 

 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére